Lidia Buble
Lidia Buble. Sursa foto: romaniatv

Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina. Împreună cu mai multe persoane, artista a decis să vină în ajutorul femeilor care au părăsit Ucraina din cauza războiului.

Cântăreaţa a făcut o selecție a hainelor din dressing şi a adunat un munte de îmbrăcăminte pe care vrea să îl doneze femeilor afectate de război. Lidia Buble a pus de-o parte hainele care consideră că le-ar prinde bine ucrainencelor.

Artista a făcut anunțul pe reţelele de socializare. Ea și-a sfătuit fanii să facă acelaşi lucru.

„Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă le putem da lor. Dacă aveți și voi pe acasă lucruri pe care nu le mai folosiți și vreți să faceți o faptă bună, acum este momentul. (…)”, a declarat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble se alături astfel celorlalte vedete din showbiz-ul românesc care au ajutat refugiații. Printre vedetele care au făcut fapte bune se numără Oana Român, Denisa Filcea, Ioana Năstase, Gabriela Prisăcariu, Gabriela Cristea.

Lidia Buble s-a născut în Deva într-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori. La o vârstă fragedă, aceasta a început gimnastica de performanță și a urmat cursurile unei facultăți de sport. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 20 de ani, atunci când a venit în București, după ce în copilărie a cântat în corul bisericii.

Adrian Sînă a fost cel care a descoperit talentul Lidiei Buble și a promovat-o, lansând piesa „Noi simțim la fel”, care a intrat în topurile muzicale din România. În același an, Lidia Buble a lansat și piesa „Kamelia”, un alt hit pe piața muzicală de la noi.

În urmă cu puțin timp, Lidia a lansat o piesă nouă, intitulată „Draga mea”, iar schimbarea radicală de look i-a uimit pe toți. Aceasta a renunțat la blondul care a consacrat-o și s-a vopsit un șaten închis, fiind greu de recunoscut.

Corina Caragea: „Iubirea nu se strigă în gura mare”