Felix Rache și Victor Ponta
Felix Rache și Victor Ponta

Felix Rache, liderul PRO România de Buzău, adică varianta lui Marcel Ciolacu, doar că de partea lui Victor Ponta, a zis că-i rost să înceapă lumea să-l mai cunoască și pe el. Pentru că mereu am susținut tinerele talente, am zis că azi e rost să-i dau lui o șansă și să-l citez într-un articol. Că prea se vrea el amuzant și cu veleități de influencer.

Astfel, cu un umor desprins de pe meleagurile Buzăului, Felix Rache condamnă autoizolarea lui Ludovic Orban de la Vila Lac 1, pe motiv că mâncare și chelneri, cam ca la boieri. Printre altele, Rache reciclează glumițe apărute pe Facebook încă din Paleolitic, ca „dosar cu șină” și „dacă ne spălăm pe mâini, de ce nu ne spălăm pe tot corpul?” – ok, a doua e mai nouă, recunosc!

”Lipsa de incredere in Ludovic Orban este, pana la urma, explicabila. 
Sa te izolezi in Vila Lac, cu chelneri si mancare din belsug, se poate explica doar prin faptul ca ciocoii noi sunt la fel ca si cei vechi. 
Premierul are in Palatul Victoria un birou prevazut cu toate lucrurile pentru o carantina: pat, dus, comunicatii. Insa, nu e hotel de 5 stele, precum vila de protocol.
Sau poate ca aerul din centrul Bucurestiului e poluat si e mai frumos cu pasarelele de la Vila Lac. 
De cate ori il aud pe Orban despre lupta cu COVID -19, imi dau seama ca n-o sa mai ies repede din casa. Virusul o sa isi vada de treaba lui. Doar birocrația românească sa-l mai poata opri… Nu e usor sa fii virus la noi. Iti trebuie dosar cu șină.

Sigura recomandare coerenta a Guvernului roman este sa ne spalam pe maini. De ce nu si pe tot corpul? In fine…
Dar spalatul pe maini nu o sa il scape de taxe si pierderi pe antreprenorul roman. Si nici pe angajatul care nu poate sa isi platesca ratele la banca. Si pe care, ca o ironie, il arunca banca in strada, chiar daca teoretic nu are voie sa paraseasca locuinta. 
Un GUVERN incompetent in vremuri de pace, nu poate sa fie altfel in vremuri de criza.”, scrie Felix Rache pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Pandemie de dosare penale pentru nerespectarea carantinei. Orban și Chițac, vizați

#News