FOTO Facebook
FOTO Facebook

Primăria Sectorului 1 are, de puțin timp, și pagină de Youtube. Astfel, locuitorii din Sectorul 1 al Capitalei pot rămâne conectați la realitatea din cartierele lor, accesând canalul de Youtube Administrația Domeniului Public Sector 1.

Pagină de Youtube pentru Primăria Sectorului 1

Aici vor putea admira frumusețea Parcurilor Bazilescu, Regina Maria și Băneasa, cum are loc toaletarea gardurilor vii din parcuri și nu numai.

În Parcul Kiseleff găsești tot ce ai nevoie pentru a te relaxa, de la oaze de liniște cu fântâni arteziene, mini-bibliotecă, până la spații de joacă pentru copii.

Daca ai posibilitatea, încearcă o simplă plimbare după prânz (chiar și de 5-10 minute) care să-ti dea energia necesară și claritatea de a continua cu sarcinile pe care le ai. Vei constata că deconectarea aceasta te va reconecta cu modul productiv în care funcționezi.

Iar dacă natura jobului tău nu-ți permite astfel de ieșiri, folosește navigarea pe pagina de Youtube pentru o plimbare în parc cu gândul.

Puncte de atracție, must-see pe Youtube

De departe, un punct de atracție al Sectorului 1 sunt Fântânile arteziene care pot fi admirate și pe canalul de Youtube al Primăriei Sector 1.

Citește și Platformă on-line pentru pacienții infectați cu CoVid-19

Fântânile arteziene dinamice aduc un farmec aparte peisajului în care sunt plasate. Sunetul apei curgătoare transmite un efect relaxant, îmbunătățește starea de spirit și oferă energie pozitivă. Pe lângă rolul decorativ, fântânile arteziene creează oaze de liniște și relaxare atât în spații publice cât și private.

#NEWS