Mihai Fifor - PSD

Fifor vrea să fie șef!

Obișnuit să nu stea pe tușă, fostul ministrul al Apărării, Mihai Firor vrea să fie din nou șef. Sub motivul dorinței de schimbare, acesta își dorește să devină șeful pesediștilor din Arad. Dacă ministru nu mai poate să fie, fără să facă traseul către PNL, măcar un șef de municipiu, și tot e bine!

Prin candidatura sa la șefia organizației PSD Arad, acesta își dorește să sporească calitatea candidaturilor, întrucât, după cum bine știm, concurența a ajutat întotdeauna în acest sens.

Citește și: Liderul PSD Arad, debarcat de șefii de la București

10 ani marcați de pseudo-competiții; Fifor vrea schimbare!

Ca în cazul tuturor organizațiilor municipale PSD, și în Arad lucrurile stau la fel: un baron local se așează în fotoliul de președinte și nu se mai ridică de-acolo ani de zile, nici măcar atunci când e acuzat c-ar fi prins mucegai la pantaloni.

„In cateva zile, PSD Arad are de dat proba maturitatii sale politice. Ca in orice organizatie, politica sau nu, competitia reprezinta resortul ce da dinamica dezvoltarii organizatiei in sine.

PSD Arad va trebui sa arate ca, dupa 10 ani marcati de lipsa competitiei interne sau de pseudo-competitii, poate, cu intelepciune, pragmatism si maturitate, sa isi aleaga drumul pentru viitorii ani.

Numai de noi depinde daca vom vrea sa alegem schimbarea menita sa aduca o noua viziune si sa dea o noua dimensiune modului de a face politica social-democrata la Arad, cu si pentru cetateni.

Eu unul va chem alaturi de mine si va indemn sa luptam pentru revenirea la performanta, valori autentice, spirit de echipa, meritocratie, onestitate si integritate, toate elemente definitorii pentru reconstructia PSD Arad.

#puterniciimpreuna

#pentruArad”, se arată pe pagina de Facebook a lui Mihai Fifor.

Citește și: Mihai Fifor atacă guvernul Orban

#News