PSD vrea să își schimbe imaginea de partid corupt pe care o are în fața multor români. Un astfel de pas a fost schimbarea liderului PSD Arad, Dorel Căprar .Practic, începând de luni, PSD Arad are un nou lider interimar. Este vorba de Laurențiu Nistor, șeful PSD Hunedoara, care are mandat pentru o săptămână, până când se vor desfășura noi alegeri. Laurențiu Nistor l-a înlocuit pe actualul lider al PSD Arad, Dorel Căprar, inculpat într-un dosar de corupție. Dorel Căprar, împreună cu alți lideri PSD Arad, a fost ținta unei anchete efectuate recent de către procurorii DNA, care suspectau că anumite sume de bani ar fi ajuns în mod ilegal la unii lideri ai organizației județene a partidului.

Laurențiu Nistor, șeful PSD Hunedoara, lider interimar la PSD Arad

 Potrivit unor surse, decizia numirii lui Laurențiu Nistor ar fi fost luată în cadrul CEX al PSD care a avut loc luni, unde s-au discutat problemele existente la  filiala județeană a PSD Arad.

Liderii PSD București au fost nemulțumiți de faptul că șefii PSD Arad au organizat alegeri pentru desemnarea conducerii organizației județene deși li s-a sugerat să amâne acest lucru. 

CITEȘTE ȘI Orban nu i-ar vrea pe useristi la guvernare

Filiala PSD Arad a fost recent în centrul unui scandal, protagoniștii fiind Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD și Dorel Căprar, care a fost reales vineri, deși  era cercetat în   cadrul unui dosar penal deschis de procurorii DNA. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că i-a recomandat lui Dorel Căprar să nu mai candideze deoarece este anchetat într-un dosar de corupție, aducând ca argument și faptul că PSD nu este unul din partidele favorite la Arad. #News