Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Dăncilă îl susține pe Marcel Ciolacu

Faptele bune se întorc, cel puțin asta e concluzia pe care o tragem după ultimele declarații ale Vioricăi Dăncilă, care a ținut să își arate susținerea pe care o are pentru președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. I-a dat Vioricăi un colț de pâine, iar acum Viorica știe să dea din coadă și să fie recunoscătoare noului stăpân.

Cu toate că ar fi putut chiar ea să candideze la un nou mandat de șef al PSD, având în vedere că are deja experiență în domeniu, Viorica Vasilica Dăncilă alege să-i arate aceeași bunătate lui Ciolacu pe care și acesta i-a arătat-o ei, pe vremea când se vorbea despre faptul că doamna n-are job. La momentul respectiv, Ciolacu s-a oferit să-i găsească, totuși, ceva de făcut șomerei Dăncilă, căzută în dizgrația partidului.

Citește și: Mărinimosului Ciolacu îi e milă de Dăncilă

Viorica nu candidează pentru un nou mandat de șef pesedist

Dăncilă nu mușcă mâna care-o hrănește

„Nu candidez. O să susţin o echipă care să coordoneze şi să relanseze partidul pentru alegerile locale şi parlamentare. (…) Să vedem cu ce reformă vine fiecare candidat, echipa pe care o are în jur. Nu am discutat despre aceste lucruri (dacă sunt mai mulţi candidaţi – n.r.), probabil că astăzi vom afla mai multe, nu fac parte din echipa de conducere a PSD. Probabil, astăzi, vedem dacă preşedintele interimar va candida, eu sper să candideze şi sper să ne pregătim cât mai repede pentru alegeri. Îl susţin pe domnul Ciolacu, a preluat (partidul – n.r.) într-o perioadă dificilă, am văzut că a coordonat foarte bine trecerea moţiunii de cenzură. Deci, eu cred că s-au făcut paşi în direcţia cea bună”, a declarat Dăncilă la Parlament, înaintea reuniunii CExN al PSD, potrivit Agerpres.

Așadar, Viorica Dăncilă dovedește încă odată că știe cum să pupe mâna care-i dă de mâncare, având și aici experiență vastă cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, actual rezident al Penitenciarului Rahova. Nu de alta, dar Dăncilă nu e conflictuală și nici nu mușcă.

#News