Raed Arafat

Este Raed Arafat următorul pe listă?

Aflat într-o emisiune de la Realitatea TV, NostraPonta ghicește din nou în ghioc și-n frunze de ceai. De data aceasta, previziuniile Babei Vanga de la nord de Dunăre îl vizează pe Raed Arafat, pe care-l consideră o țintă pentru „pușcașii marini” din PNL. Aceștia l-ar urmări și pe Arafat pentru a-l executa în piața publică, exact cum fac acum cu medicul Mircea Beuran. Cel puțin asta susține Victor Ponta, clarvăzătorul de la PRO România.

Citește și: Reacţia lui Ponta în conflictul dintre Vela și Arafat

O mare conspirație penelistă

Răspunsul la întrebarea „este Raed Arafat următorul pe lista?” este unul pe care, se pare că numai Victor Ponta îl știe, acesta acuzându-i pe peneliști de o mare consipirație de tip domino, începută cu Beuran, țintită, în realitate, către Raed Arafat.

Citește și: Raed Arafat, nemulțumit de cei de la PNL

”E ceva mult mai mult decât atât. Eu nu provin din lumea medicală, dar cunosc. Toți profesorii, pe rând, au fost luați de DNA, toți oameni care au salvat mii de vieți. Sunt oameni cu prestigiu, cu autoritate, nu poți să-i suni de la Viena și să le zici ce să facă, că au și ei orgoliul lor. Uitați-vă cine le face plângeri, numai Voiculescu și Ungureanu. Despre asta este vorba, să fie dați la o parte, iar ăia mai mici din spate să zică că nu au ce face, aia e. Cum se face că fix în mijlocul scandalului cu Costache, care și-a dat ordin pentru el, să trebuiască doar un angiograf, nu două? E o bătălie a unor oameni trimiși de firme care au cifre de afaceri mai mari decat PIB-ul României. Arafat e principala țintă, pentru că îl știe toată lumea și nu pot să-l cumpere. Cu siguranță îl vom apăra, dacă va fi atacat”, a declarat Victor Ponta.

#News