Claudiu Manda

Claudiu Manda îl acuză pe liderul PRO România

Nu știm exact ce se întâmplă, însă de la o vreme, cam de când s-a căsătorit cu Lias Olguța Vasilescu, Claudiu Manda a prins glas. Se pare că limbarnița doamnei Vasilescu se ia exact ca virusul din China, întrucât Manda pare să nu se mai poată abține din a face declarații despre unul ori despre altul.

De data aceasta a fost rândul lui Victor Ponta, pe care Claudiu Manda îl acuză de fake news. Antipatia lui Claudiu Manda pentru Victor Ponta nu este una nouă, acesta manifestându-și și în trecut aversiunea ce o are vis-a-vis de cealaltă jumătate a social democraților, din România.

Citește și: Manda și Tudose fac scut împotriva Pro România și râd de Ponta

Lui Manda nu-i convine noua alianță a PSD cu PRO România

Așa cum era de așteptat, Claudiu Manda nu este unul dintre cei mai mari fani ai „reîntoarcerii acasă” a lui Ponta, fiind sceptic în legătură cu intențiile „curate” ale liderului PRO România, pe care, de altfel, Claudiu Manda îl acuză pe Ponta de FAKE NEWS:

„Am văzut că a apărut în spațiul public un fake news marca Pro România cum că Ciolacu este ținut în birou de mine, de dl. Tudose, să nu ajungă la acest eveniment al celor de la Pro România. Nu a fost o astfel de….” – a declarat Claudiu Manda.

„Nu cred că-și dorește nici Victor Ponta să vină în PSD, așa că n-are rost să comentăm dacă ar veni sau n-ar veni”, a concluzionat acesta, întrebat despre intenția celor două partide de a crea o alianță.

Citește și: Olguța Vasilescu îi recomandă un logoped ministrului Dezvoltării

#News