Dan Negru, „negru” de furie din cauza politicienilor vremelnici

„Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat”

Dan Negru și-a arătat furia din cauza politicienilor pe care România îi are în acest moment, iar într-o postare făcută pe Facebook a atins „rapid” toate subiectele momentului, atât naționale, cât și internaționale. Mai mult, acesta a subliniat de această stare de furie, de oboseală, mentală, se regăsește la mulți dintre noi, pandemia fiind de altfel, cea care a declanșat un lanț de frustrări, de emoții, de stări cu care nimeni nu s-a confruntat la nivelul acesta, până acum.

„Djokovic, mitingurile, facturile, toate arată că nervii sunt întinși la maxim. Că intr-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat. Am văzut zilele astea că uneori e mai periculos drumul către școală decat virușii din școală”, a scris Dan Negru pe contul său de socializare. Acesta a povestit o întâmplare, cu care fiecare dintre noi poate ne-am întâlnit în ultimii doi ani. „Am întâlnit azi in aeroport o doamnă care pleca spre Londra ca să-și vadă nepoata pe care n-a mai întâlnit-o de doi ani! «Am obosit, domnule Negru», mi-a spus. «Și nu mai am timp…»”, a continuat prezentatorul de la Antena 1.

„Dacă politicienii de acum nu au curajul unor decizii, dacă incertitudinea e singura lor promisiune, la următoarele alegeri, oriunde pe planetă, lumea se va schimba!  Eu o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică ei finalul fricii. Chiar dacă știu că mă vor minți! Frica nu oprește moartea! Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic…”, a mai scris Negru.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Negru afirma că poliția este în corzi, accidentează copii sau protejează interlopi. „La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili.  Dar n-am văzut niciun model-erou de polițist! Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma lor”, mai susține Dan Negru, după ce a dat câteva exemple de polițiști pe care unii dintre noi i-am admirat la televizor, în diferite filme sau seriale, fie că ne referim la eroul Cattani, jandarmul Louis De Funes sau polițistul Alain Delon.

Însă realitatea din stradă este cu totul alta.

Citește și: Dan Negru, supărat „ocnă” pe CFR