Gabriela Firea

Gabi Firea se dezlănțuie din nou pe pagina acesteia de Facebook, făcând noi acuze împotriva Guvernului PNL-Orban, pe care îl atacă virulent pe tema nerespectării a multor promisiuni electorale, pe care, dacă ne amintim noi bine, aceștia nici măcar nu le-au făcut. Astfel, edilul acuză că nu există spitale, autostrăzi, pensiile sunt mici, alocațiile, nici să le mai pomenim, că-s vai de capul lor și alea. De asemenea, Firea numește gaura lăsată de PSD în buget, ca fiind una „metaforică” și că, în realitate, cei care ar fi găurit bugetul, ar fi întocmai cei de la PNL. Un fel de cine acuză, se scuză.

Iată ce declara acum câteva ore doamna primar general al Capitalei, Gabriela Firea, pe contul său de Facebook:

”Asta da veste rea pentru romani! Unde s-au dus toate promisiunile desarte? Unde sunt autostrazile, spitalele, scolile construite? Nu sunt bani pentru nimic, in guvernarea PNL! Nici pentru alocatii marite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investitii. Se imprumuta zilnic Finantele. Daca nu au gasit “gaura metaforica in contabilitate”, atunci o fac ei. Sa lase ceva in urma cand vor pleca!

Avem, insa, bani, multi, multi, pentru alegeri : anticipate, doua-trei-sapte tururi! Cat mai multe si mai dese, cu atat mai bine, cred ei. Din dorinta de a se razbuna pe noi, sfarsesc prin a se razbuna pe popor si chiar pe proprii lor colegi!

Toate aceste cheltuieli anuntate sunt bani luati de la romani si aruncati pe ambitii politice si trufii de moment. Tineti minte aceste cuvinte : “inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte”. Stia Confucius ce stia! Se aplica perfect acum!
#FaraPenibili
#FaraAgramati
#FaraCamarilaPolitica”

În altă ordine de idei, apreciem faptul că doamna edil s-a conformat normelor moderne de social media, utilizând #hashtag-urile, pentru un plus de vizibilitate. Hashtag-urile alăturate vorbelor de duh ale lui Confucius n-au cum să nu creeze impact vizual și emoțional.

#News