PAUR îi răspunde președintelui

Iohannis a făcut declarațiile „în pădure”

Nou intrat pe scena politică, surpriza scrutinului din 6 decembrie, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR) deja are schimburi de „replici tăioase” cu Iohannis, despre care spun că „se va arăta și mai surprins cu privire la AUR” în 2024, la următoarele alegeri. Remarca celor de la PAUR a venit ca urmare a unei ironii a președintelui cu privire la o posibiă suspendare a sa, pe care o consideră „o poveste cam fumată”.

După ce delegația AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, președintele Iohannis a ieșit astăzi să planteze un copac. Și pentru că același șef de stat nu este lămurit în legătură apariția AUR pe scena politică din România, declarând că „este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică”,  îi amintim că AUR este a patra forță politică din România, în creștere, voce a românilor din țară și diaspora sătui de partidele toxice care au condus țara în ultimii 30 de ani

Postarea PAUR de pe Facebook

„Avem program politic, avem revendicări, avem propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni. Oare niciun consilier prezidențial nu a notat nimic?

Să nu ne mire dacă în 2024 președintele Iohannis se va arăta și mai surprins cu privire la AUR”, au scris reprezentanții PAUR pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis l-a ironizat pe George Siminion, lider PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), care a spus încă de săptămâna trecută că formațiunea sa va iniția suspendarea șefului statului din funcție. „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, spune Klaus Iohannis, după ce copreședintele AUR George Simion a spus că formațiunea va iniția suspendarea din funcție a lui Iohannis. Acesta și-a exprimat opinia și cu privire la intrarea PAUR în Parlament, cu peste 9% la cele două camere, însă s-a limitat să spună doar că „este o formațiune despre care nu prea se știe ce vrea și ce face în politică”.

Citește și: PAUR l-a propus pe Călin Georgescu ca premier

#News