George Stângă, foto Facebook

George Stângă a mai fost și mai vrea. Ce a mai fost și vrea să mai fie George Stângă? Senator, firește! De ce? Declarativ, ca să-i ajute pe gălățeni să le fie mai bine. Practic, încă nu putem fi totalmente siguri, cu toate că putem bănui. Însă înainte de a bănui, haideți să vedem cine e George Stângă, cu ce se ocupă acesta în timpul liber și de ce l-ar vota gălățenii încă odată?

Cine e omul de dreapta cu nume de stângă?

Fiind un tinerel de numai 38 ani, George Stângă pare să-l fi apucat pe Dumnezeu de picior la o vârstă la care alții încă se chinuie să-și cumpere o casă în rate. Nu vă mirați! În România de azi, la 38 ani poți încă să locuiești cu mama și cu tata ori să te chinui să convingi vreo bancă să-ți acorde un împrumut ca să-ți cumperi și tu o garsonieră de 30 mp. Nu e cazul lui George Stângă! La 38 ani, liberalul are deja o casă în comuna Vânători din județul Galați de 138 mp, adică de vreo 4 ori și ceva mai mare ca garsoniera aia a ta pe care o vei plăti până îți vei vedea pensia cu ochii. Plus un teren de 1000 mp, tot acolo, în Vânători, Mecca oamenilor care au mai mulți bani ca tine, dacă ești gălățean. Să nu uităm de apartamentul de 51 mp, achiziționat în 2010, cel din orașul Galați, totuși!

Din aceeași declarație de avere aflăm că Stângă nu deține niciun automobil. Măi, să fie! O fi având bicicletă cumpărată din talcioc, oare?

În conturi acesta însumează 53.345 lei, cu datorii pe la băncă de 1 – 23.715 euro și 2 – 124.423 lei.

Din banii tăi de taxe și impozite, George Stângă încasează anual suma de 140.622 lei, aferent salariului său de senator în Parlamentul României.

Aveți un peneleu în plus, vă rog?

Pe plan de partid, umblă vorba prin urbe cum că ar fi copilul politic al baronului local cel gălbior, Victor Paul Dobre, tătucul peneleului gălățean. Aceleași guri rele povestesc despre cum, la un moment dat, Stângă i-ar fi pus bețe în roate lui Ștefan Baltă, la vremea respectivă o stea în ascensiune pe scena politică din Galați. Bârfe, desigur!

Așa de bine înțepenit în funcția de șef mai mic și ascultător al șefului mare pare Stângă, încât nici măcar scrisoarea trimisă de „garda veche liberală” premierului Ludovic Orban n-a rezolvat nimic. În urma eșecului de la locale, în care social democratul Costel Fotea a câștigat alegerile fluierând, o serie de liberali mai vechi și cu carnete de partid roase pe la colțuri, i-au pus gând rău acestuia, încercând o manevră la „șeful la penele de la bucale”. Se cerea demisia. Pe repede înainte prezent – Stângă e tot aici, Stângă candidează din nou! Tot la Senat, desigur.

Nu știe dreapta ce face Stângă

La paranghelie cu cefele late din Galați, dar cu spatele apărat de Cătălin Moroșanu.

Pe WhatsApp a venit și „legenda” pozei, de la cunoscători ai lumii interlope: „Lângă Moroșanu este Ionuț Bin, finul și ucenicul lui <<Ijdileanu>>. Bin s-a calificat în toate <<meseriile>>, de la proxenetism și trafic de carne vie la trafic de droguri. Cel din planul apropiat, cu tricou negru, este <<Greuceanu>>, cămătar și recuperator. Personajul de lângă el are porecla <<Dani Mâță>> și este membru al unuia din clanurile interlope din comuna Independența. Cel cu tricou galben este geambaș de mașini și proxenet. Cel în verde este <<Ghioc>>, locotenent în <<Clanul Sportivilor>>”, sunt explicațiile oferite.

Pentru că a fost pomenită porecla „Ijdileanu”, trebuie să precizăm că este vorba de Ion Hîncu, zis „Ion Ijdileanu”, acum în vârstă de 45 de ani, un interlop controversat din satul Ijdileni, județul Galați. În anii 90, „Ijdileanu” și gașca lui au îngrozit Germania, unde au făcut foarte mulți bani jefuind casele nemților, chiar și fugind cu seiful zidit în perete. „Ijdileanu” își petrecea vacanțele la Galați, plimbându-se cu Mercedesul SL 500, GL-75-HIV, un lux la vremea aceea.

Acum, Galațiul este orașul din România care se remarcă prin numărul foarte mare de Porsche Cayenne care rulează pe străzile orașului și una din explicații este că Galațiul ocupă locul 3 pe țară în privința traficului de persoane. Și probabil că e fruntaș și la interlopi

scria Ziarul de Investigații, în data de 26 august 2020

Citește și: Profil de candidat – Gabriel Mutu, pentru Senat, din partea PSD

Statistic vorbind, în mandatul 2016-2020 din Senatul României, George Stângă a avut 49 de inițiative legislative, 58 de declarații politice, 55 de interpelări, 123 de luări de cuvânt. Curiozitatea l-a împins pe acesta să pună, de-a lungul celor patru ani, 145 de întrebări.

Pe unde e șef mai mare sau mai mic?
Preşedinte al Comisiei pentru Mediu din Senat 24.09.2018-Prezent
Vicelider al Grupului Parlamentar PNL din Senat 24.09.2018- Prezent
Senator 2016-2020 – Prezent
Senat

Ce spune internetul despre George Stângă?

Liberalul George Stângă – un impostor atîrnat la banul public, cu vilă la Vânători

Antidotul.ro

George-Cătălin Stângă – PNL

NuTotEi.ro

Liberalii gălățeni îi cer lui Orban să le „retrocedeze” PNL Galați, după ce senatorul Stângă a ajutat PSD să monopolizeze administrația locală

Ziarul de Investigații

George Stângă, lamentabilul lider al PNL Galați, va sta în colțul luptătorului Cătălin Moroșanu la alegerile locale

FărăMogul.ro

Senatorul PNL George Stângă, la chef cu interlopii din Galați, în dispreț total față de apelurile lui Iohannis și Orban la ofensivă împotriva clanurilor interlope

Ziarul de Investigații

Interviu cu George Stângă. ”Vom susține financiar fotbalul amator”

Sport Galați

O femeie din Galaţi a intrat cu maşina în biroul unui senator PNL. Ce voia să facă

Știrile PRO TV

George Stângă, pregătit să predea județul „sportivilor”

Știri de Galați

Citește și: Profil de candidat – Mitică-Marius Mărgărit, pentru Camera Deputaților, din partea PSD

Fie că-l votați sau nu pe George Stângă la alegerile parlamentare de anul acesta, cel mai important sfat pe care redacția noastră vi-l poate da este să mergeți la vot. Și orice ați face, studiați-vă bine candidații înainte de a-i vota.

#News