Circulație dificilă luni dimineață în București 

15 troleibuze au fost blocate în apropierea Pieței Victoriei

Trafic
Trafic sursa foto Pixabay

Trafic infernal în Capitală, luni dimineață, fiind înregistrate un val de accidente rutiere și blocaje în trafic, potrivit stiripesurse.ro.

Două autoturisme s-au ciocnit, luni dimineață, în București, în apropiere de Piața Victoriei, respectiv în zona Polizu colț cu Buzești.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 8.00, 15 trolebuze fiind blocate în trafic, circulația în zonă fiind deviată. Poliția rutieră a ajuns la fața locului, unde face cercetări pentru a stabili împrejurările și cauzele producerii accidentului. Un alt accident rutier s-a produs pe bulevardul Nicolae Grigorescu, pe sensul spre Bd. Chișinău, în jurul orei 8:00. De asemenea, podul Ciurel spre podul Grozăvești a fost blocat complet, luni dimineață, un blocaj total fiind semnalat și în zona Giulești. Traficul rutier pe Podul Grant a fost închis începând din această dimineață, tramvaiul 41 rămânând principala legătură între cartierele Drumul Taberei, Militari și Crângași. Restaurant celebru din Vaslui distrus de flăcări