Viorica Dancila

Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a afirmat într-o conferință de presă că pentru a ajunge pe listele de candidați este nevoie de susținerea organizației. Această referire a fost făcută cu privire la situația fostului premier, Viorica Dăncilă, care nu se mai bucură de susținerea filialei locale „PSD Dragnea” și care astfel nu mai are nicio șansă să prindă un loc în Parlament. Viorica Dăncilă a pierdut, de anul trecut, un guvern, un partid, alegerile prezindențiale, dar și organizația de femei.

„Dorința noastră este pusă și-n practică. Un exemplu e cel de ieri, cu domnul doctor Alexandru Rafila. Vom continua reforma pe această linie. Pentru diverse județe ai nevoie și de susținere pentru zona în care vrei să candidezi.

Lucrurile într-un partid serios trebuie văzute altcumva: trebuie să te susțină. Este prima condiție. Apoi trebuie să treci de acele criterii. Sunt condiții complementare, indiferent de cum se numește acea persoană.

Cei care hotărăsc și semnează la final listele sunt cei care ocupă funcția de președinte de partid. Tot ce se propune la județ către conducere este o propunere. Lista definitivă devine o decizie finală a CPN. Ar putea să dispară nume pe listă sau să fie înlocuite altele”, a spus Sorin Grindeanu într-o conferință de presă.

Citește și: Carmen Dan, neeligibilă pe lista „parlamentarelor”

#News