Victor Ponta

Salvați Tarom, salvați BlueAir! Cu asta își începe Victor Ponta noul mesaj de pe Facebook. În opinia liderului PRO România, guvernul ar neglija companiile aeriene românești, împingându-le încet dar sigur către colaps. De altfel, tot potrivit lui Ponta, țara noastră are mare nevoie de aceste companii, astfel că am face bine să avem grijă de ele. Însă nu oricum, ci în așa fel încât să le dăm ocazia și pe viitor să practice prețuri decente.

Despre BlueAir, ce-i drept, nu am ce comenta, întrucât prin definiție, această companie se include în categoria celor low cost, însă nu aș putea zice același lucru și despre Tarom, companie ale cărei prețuri nu sunt chiar atât de accesibile precum s-ar putea crede. Însă înțeleg cum domnul Ponta ar putea să vadă valoarea banului diferit față de noi, ceilalți.

„# Salvați Tarom #Salvați BluAir ! Salvati companiile romanesti si dreptul nostru de a zbura peste tot in Europa la preturi suportabile!

Nu fiti lasi si tradatori din nou / toate tarile europene isi vor salva companiile aeriene / Guvernul trebuie sa le salveze pe cele romanesti – si sa salveze corpul de elita al pilotilor si insotitorilor de zbor ( pe care ii pregatesti in ani de zile si poti sa ii pierzi intr-o ora )!

Daca cereti ajutor la UE acum insemna ca sunteti iar niste lasi si tradatori/ o sa primiti un raspuns peste 6 luni ca nu se poate – si o sa aveti o scuza pentru impotenta voastra! Actionati direct – si pe urma informati Comisia Europeana ( cum fac toti cei care se lupta pentru tara lor)!

Regulile Europene acum vor distruge companiile mai mici – in locul lor dupa Criza vom avea din nou numai cateva companii mari – cu preturi mari – si rigiditate mare!

Daca vreti sa mai avem companii romanesti – daca vreti sa mai putem zbura de pe toate aeroporturile din Romania ( nu doar din Bucuresti) catre toate orasele mari europene ( nu doar capitalele tarilor) la un cost pe care sa-l poate suporta orice roman ( nu doar cei bogati) – trebuie ca Guvernul Romaniei sa actioneze #ACUM”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Ludovic Orban și șomajul tehnic al bugetarilor

#News