Sorin Grindeanu

Vă amintiți de Grindeanu cel vestit? Mai ales pe vremea când acesta era prim-ministrul personal al lui Liviu Dragnea. Liniștit, submisiv, la locul lui. Nu-i vorbă, că și când s-a supărat, l-a demis Dragnea de nu s-a văzut. Cert este că, cel puțin de ceva vreme, cam de când se-aude vorba prin târg că Sorin Grindeanu ar năzui la un loc cald de parlamentar, acestuia i-au crescut colții, comentând din ce în ce mai des pe Facebook.

Astfel, Grindeanu îi acuză pe liberali că nu se hotărăsc și pace! În opinia acestuia, dacă tot virusul e atât de aprig, am face bine să lăsăm alegerile de-o parte și să ne liniștim.

„Hotărâți-vă odată! Ori ne confruntăm cu acest virus cu efecte devastatoare și atunci gata cu alegerile, ori nu e așa grav și atunci avem de-a face cu o manipulare iresponsabilă. Varianta cu “e doar puțin COVID şi putem face alegeri” nu există. Voi spune ceea ce este, în mod evident, în mintea oricărui român, dar ceea ce politicienii nu au curajul să spună. Toate partidele politice, nu doar PNL și PSD, își calibrează deja acțiunile având în faţă o toamnă electorală. Doar că prioritățile sunt altele. Criza sanitară e profundă și, la fel de grav, se prefigurează și o criză economică de proporții. E limpede că – și toate informațiile converg spre această idee – România va atinge un deficit uriaș, de 10 la sută sau chiar peste. În aceste condiții, prioritățile românilor sunt clare, din păcate altele decât cele pe care le vede clasa politică. Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi, să își asume rolul constituțional și să pună capăt acestei situații. Nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții, în continuare, organizarea de alegeri. Rezolvați criza sanitară, rezolvaţi criza economică ce poate avea efecte extrem de periculoase și o fi apoi timp și pentru alegeri!”, scrie Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Citește și: Instituția CTP-ului vs. instituția DIICOT-ului

#News