Cristian Popescu Piedone acuză: Raed Arafat mi-a spus că intervenția ambulanțelor particulare pentru transportul răniților de la Colectiv afectează negativ imaginea SMURD

Piedone a precizat că a fost printre primii implicați la incendiul de la Colectiv

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a declarat, la Realitatea Plus, că Raed Arafat a  refuzat ca ambulanțe particulare să transporte răniții de la Colectiv. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, motivul ar fi fost  faptul că ar fi dăunat imaginii SMURD. Acesta a precizat că a fost printre primii implicați la incendiul de la Colectiv, iar după primele 13 minute de la alarmă el a ajuns la fața locului, potrivit stiripesurse.ro.

Cristian Popescu Piedone: Eu mi-am dat demisia de la Primăria Sectorului 4 în semn de respect pentru victime. Justiția a făcut dreptate, până la urmă, dar atunci eram un țap ispășitor, ce trebuie prezentat drept trofeu opiniei publice.

 Cristian Popescu Piedone a declarat că le-a spus și judecătorilor la proces că Raed Arafat a întors acele salvări din drum. „Sediul celor de la BGS era aproape de Colectiv, ei au venit primii, iar apoi cei de la Crucea Alb Galbenă. Însă Arafat a declarat, de față cu noi, că nu vrea salvări particulare pentru că-i strică imaginea. Noi căram răniții cu mașinile oamenilor de pe stradă, iar Arafat a spus că nu vrea salvări de la BGS și Crucea Alb Galbenă pentru că strică imaginea SMURD și IGSU”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone : Sunt cel care pot spune, cu mâna pe inimă, că am fost primul care a numărat arșii și i-am spus lui Arafat că sunt 45 de morți, acoperiți cu folie puși pe niște europaleți

„Iar el mi-a spus ca să declarăm că au murit doar 7, ca să nu speriem lumea”, a mai spus Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Sper ca anul 2024 sa fie ANUL împăcării și-al împăcărilor, al prieteniilor drepte și-al speranței că… IMPOSIBILUL POATE DEVENI POSIBIL!