Codrin Ștefănescu le cere „reziștilor” să protesteze și împotriva USR PLUS, nu numai împotriva lui Dragnea

Singurul om rămas loial lui Dragnea se simte nedreptățit: „Unde sunteți, măi ipocriților, specie bizară și manipulată împotriva propriei voastre țări?”

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Mâna dreapta a lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, s-a manifestat din nou pe Facebook, acuzându-i pe „reziști” că ar aplica dubla măsură. Cu alte cuvinte, Ștefănescu vrea cu toată ardoarea ca aceștia să protesteze și împotriva lui Florin Cîțu și a celor de la USR PLUS, acum când, potrivit spuselor acestuia, situația din țară n-ar fi tocmai una dintre cele mai roz.

Codrin Ștefănescu: „Măi, reziștilor, unde sunteți? Nu mai protestați în piață cu luminițele voastre cu tot?”

Fostul politician, transformat acum în „dulău”, le scoate „reziștilor” ochii, amintindu-le că euro ar fi trecut pragul pshihologic de 5 lei „și se vor scumpi toate! Ratele la bănci, prețul la alimente, viața de zi cu zi! Unde sunteți, ciudaților, rujaților și epilaților, să urlați la guvernul vostru rezist? Care a făcut praf țara, economia, tot sectorul privat românesc!”, a mai scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Continuând limbajul suburban nedemn de un om care se fotografiază mereu în fața unei biblioteci, Codrin Ștefănescu întreabă: „Unde sunteți, trotinetiștilor, să zbierați isteric și la miniștri voștri useriști, care au făcut să explodeze la cer facturile la gaze și energie? Că-n următoarele cinci luni de iarnă, cu plata la gaze și curent, îți poți pierde casa în care stai! Unde sunteți, măi ipocriților, specie bizară și manipulată împotriva propriei voastre țări?”, insistă argatul lui Dragnea, Codrin Ștefănescu.

De altfel, Codrin Ștefănescu pare să ducă războaie cu absolut toată lumea, în această perioadă, singurul om pe care îl agrează fiind veșnicul Liviu Dragnea, cel care, în ochii lui Ștefănescu, n-ar putea niciodată să greșească cu nimic, în ciuda a tot ceea ce s-a dovedit – inclusiv în justiție.

Citește și: Moșteanu anunță că miniștrii USR PLUS „nu sunt sclavi pe plantație”