Donna din Beverly Hills 90210, doar o amintire

Operațiile estetice au schimbat-o pe actrița Tori Spelling la 360 de grade, astfel încât fanii declară că nu o mai recunosc

Tori Spelling în Beverly Hills 90210 / Foto: Youtube

La începutul anilor ’90, serialul Beverly Hills 90210 făcea furori în toată lumea, inclusiv la noi în țară. Odată cu asta, românii începeau să-i iubească pe Donna, Brenda, Brendan sau Kelly. Cu toate că timpul a trecut iar vedetele nu mai sunt nici ele așa cum erau acum 30 ani, fanii încă se așteaptă ca acestea să arate așa cum îi știau ei, pe vremea când le urmăreau serialele. Este și cazul personajului Donna Martin, interpretat de Tori Spelling, fiica regizorului serialului.

„Donna”, acuzată de fani că nu ar mai arăta „ca ea”

„Wow, Tori nu mai seamănă cu ea’, „Chirurg Kardashians?’, i-au transmis unii dintre fanii lui Tori Spelling pe Instagram, potrivit Viva.ro. De altfel, acesta nu a fost singurul mesaj de acest fel primit de „Donna”, majoritatea fanilor acuzând-o, în diverse moduri, că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

Cu toate astea, au existat și mesaje pozitive din partea unor fani care au înțeles că fiecare om este liber să facă ceea ce dorește cu propriul corp, chiar dacă schimbarea nu e în ton cu așteptările acestora.

„Sincer, Tori Spelling pare UIMITOARE! Foarte bine, fată! Cum îți cheltui banii este treaba ta! Tori, jur că devii mai tânără în fiecare an! Arăți fabulos!” i-a scris un alt fan actriței, pe contul său de Instagram, potrivit sursei citate anterior.

cLa începutul anilor '90, serialul Beverly Hills 90210 făcea furori în toată lumea, inclusiv la noi în țară. Odată cu asta, românii începeau să-i iubească pe Donna

Citește și: Arșinel, după moartea lui Caramitru: „Îmi aștept rândul”