Cel mai mic restaurant din lume se află în Italia

Localul se numește Solo Per Due și acceptă doar doi clienți, care pot primi un „meniu complet” din partea gazdelor

Cel mai mic restaurant
Cel mai mic restaurant

Cel mai mic restaurant din lume se află în Italia, fiind una dintre cele mai exclusiviste din statul peninsular. O masă la unul dintre cele mai speciale restaurante din lume nu este  ieftină. Localul se numește Solo Per Due,  tradus din italiana „doar pentru doi”. Astfel, în micuțul restaurant se acceptă doar doi clienți, care pot primi un „meniu complet” din partea gazdelor, potrivit romaniatv.net.

Pe lângă preparate alese, cei care intră au parte de focuri de artificii, lumânări, un clopoțel de argint pentru a chema chelnerul.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de o priveliște spectaculoasă și de o grădină superbă. Patronii restaurantului susțin că Solo Per Due este cel mai mic local din lume, nu doar din Italia. Restaurantul își așteaptă clienții pe tot parcursul anului pentru servirea prânzului și a cinei. Restaurantul nu are un meniu „stas”, mâncarea fiind personalizată în funcție de dorințele clienților. Sala de mese este localizată într-un conac rural din piatră, din secolul XX, aproape de satul Vacone, la nord de capitala Roma.

Accesul la restaurantul italienesc se face în baza unei rezervări, cu mult timp înainte

Rezervarea este obligatorie. Acestea nu pot fi anulate, mai ales dacă se solicită acest lucru pe ultima sută de metri. Proprietarii locației sunt o echipă de afaceriști locali, care preferă să-și păstreze anonimatul. Ei își pot dezvălui identitatea doar în anumite cazuri, pentru clienți. Proprietarii sunt de părere că locația trebuie să-și păstreze misterul care a făcut-o celebră.

Cod roșu și portocaliu de ploi torențiale pentru o parte din țară