Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu soseste la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD), la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, luni, 21 septembrie 2015. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Lia Olguța Vasilescu ne vorbește despre ce știa ea mai bine, și-anume despre primării. Din câte bine știm aceasta a fost primarul Municipiului Craiova un număr de ani, ani în care a prins experiență în domeniu, așadar, ai putea spune că e acreditată să-și dea cu părerea vis-a-vis de subiectul de față. Astfel, aceasta a declarat de curând cum că nu prea s-ar mai trimite bani de la guvern înspre administrațiile locale, care oricum și-au cam cheltuit toate fondurile pe combaterea noului coronavirus.

Lia Olguța Vasilescu prevestește apocalipsa financiară locală

„S-a vorbit foarte putin despre rectificara bugetară, se duc bani multi catre serviciile secrete, de la guvern nu a venit niciun ban catre autoritatile locale (…) Șefii de CJ au spus ca in doua luni administratiile locale vor intra in colaps financiar si guvernul nu le da niciun ban. Nu pot incasa taxele locale pana la 1 iunie si s-au facut foarte multe cheltuieli pana acum (in lupta cu epidemia). S-au alocat bani pentru aparatele de testare. Rectificarea bugetară este un dezastru. Mă sperie ce spune dl Cîțu că vor fi luate măsurile economice doar după ce ieșim din starea de urgență”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Tu câte amenzi ai da dacă ai fi polițist?

#News