Un nou angajat, un nou scandal?

După tot scandalul din Ditrău, iată că un al treilea brutar se alătură celor din localitate. Cu toate că angajarea sa vine ca o piatră de moară pentru locuitorii localității harghitene care par să nu accepte cu așa mare ușurință prezența altor naționalități pe teritoriul lor, acesta nu se dă bătut.

Peries Dayan Wone, în vârstă de 24 ani ani, este brutar și el, venit din Sri Lanka, și va completa echipa cea controversată de brutari din localitatea Ditrău, județul Harghita.

„Vreau să muncesc mult şi să-mi fac anagajatorii fericiţi. Mi-au spus că românii sunt oameni buni şi să nu-mi fac griji, să vin aici, pentru că este o ţară frumoasă. Ei nu înţeleg care sunt problemele. Nu mi-e frică pentru că sunt prietenos, nu am venit aici să fac lucruri rele”, a declarat pentru Observator TV noul brutar din Sri Lanka adus la Ditrău.

Citește și: Preotul din Ditrău nu regretă că a instigat la revoltă împotriva a doi muncitori

De ce vin sri lankezii la noi?

La această întrebare ne răspunde chiar Peries Dayan Wone, care ne povestește cum că în Sri Lanka, salariul luat de acesta nu depășea 200$, aici fiind, însă, triplu. Astfel, cu toate că scandalul din ultima perioadă ar fi putut să îl sperie, acesta a decis să își ia inima în dinți și să privească această experiență ca pe o provocare.

De asemenea, oportunitatea de a munci alături de Mihanda și Piumal (cei doi sri lankezi deja cunoscuți opiniei publice) îl motivează pe acesta să-și dorească o colaborare cu brutăria din Ditrău.

#News