fără
FOTO EVZ

Liderul liberal, Ludovic Orban a declarat de curând cum că el i-ar ține partea ministrului Sănătății, Victor Costache. Astfel, acesta afirmă că atât Victor Costache, cât și ceilalți miniștri prezenți la audieri, Monica Anisie și Bogdan Aurescu, nu ar fi parte din ancheta epidemiologică. Reamintim faptul că Ludovic Orban se află acum la autoizolare la Vila Lac 1, întrucât acesta ar fi intrat în contact direct cu Vergil Chițac, membru al Partidului Național Liberal, adică cel ce ar fi supus la risc o serie de mulți alți membri de partid.

„Eu mă aflu în izolare pentru că în cadrul anchetei epidemiologice am fost considerat contact, persoană cu care a intrat în contact şi care este expus riscului de contaminare. Victor Costache şi ceilalţi miniştri care au fost prezenţi fizic la audieri, Monica Anisie, Bogdan Aurescu, nu au fost în cadrul anchetei epidemiologice consideraţi ca persoane cu care a intrat în contact. Victor Costache nu a participat la reuniunea Biroului Politic Naţional la care a fost prezent şi nu a avut nicio întâlnire, nicio legătură cu senatorul Chiţac. Ca atare, nu avea nicio obligaţie să fie izolat şi ăsta a fost practic un joc politic pe care nu vreau să-l iau în calcul în momentul de faţă”, a precizat Ludovic Orban, duminică, într-o conferinţă de presă online.

Cu toate că acum Ludovic Orban se află acum în autoizolare, așa cum am menționat anterior, o conferință de presă susținută de acesta în care anunța chiar faptul că se va retrage la Vila Lac 1, a stârnit controverse în opinia publică, însă și printre politicienii altor partide. Printre cei mai vehemenți fiind chiar Dacian Cioloș care a condamnat gestul iresponsabil al lui Ludovic Orban de a ieși în public.

Citește și: Pandemie de dosare penale pentru nerespectarea carantinei. Orban și Chițac, vizați

#News