Deputatul Petru Movilă, membru al Partidului Mișcarea Populară a declarat de curând cum că ar fi primit asigurări de la Ministerul Sănătății asupra faptului că farmaciile urmează să își refacă stocurile de mănuși, măști, dezinfectante și toate celelalte trebuincioase gestionării situației în care ne aflăm. Cum deja nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că toate acestea lipsesc momentan cu desăvârșire atât din farmacii, cât și din magazine, o refacere a stocului devine imperioasă, în condițiile în care populația are nevoie de anumite produse pentru a se proteja de pericole.

„Am avut astazi o discutie cu reprezentantii Ministerului Sanatatii pe tema lipsei din farmacii si spitale a mastilor, manusilor, dezinfectantelor, etc. Am fost asigurat ca pana vineri vor fi refacute stocurile si pentru populatie si pentru sistemul medical.

Dincolo de instinctul populatiei de a goli magazinele, cadrelor medicale le trebuie asigurate toate conditiile pentru a putea face fata coronavirusului. Au nevoie de masti, manusi, combinezoane, de tot ce au nevoie sa faca fata si sa ne ajute sa trecem cu bine peste tot. In aceste momente trebuie sa le multumim cu totii pentru rabdare, pentru munca si abnegatia de care dau dovada. Sunt cei care stau intre noi si pericolul coronavirusului si cei care ne vor ajuta sa trecem cu bine peste tot”, a scris deputatul Petru Movilă pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Veneția, între a fost odată și Coronavirus

#News