Șoșoaca de diamant și politicienii „cocliți”

Partea proastă (pentru Diana Șoșoacă) este că aceasta nu și-a pierdut numai susținerea colegilor de la PAUR, ci pare să scadă în like-uri pe zi ce trece, chiar și atunci când vorbim despre susținătorii acesteia de pe rețelele de socializare

Invitată la o emisiune de la România TV (unul dintre puținele posturi TV care o mai invită pe aceasta), Diana Șoșoacă a tunat și a fulgerat la adresa (de-acum) foștilor săi colegi de partid. Supărată c-a fost eliminată din schemă, Șoșoacă se mângâie singură pe creștet sugerând că luările ei de poziție „ar fi deranjat foarte mult”, mai ales în contextul eliminării sale de la șefia Comisiei de Abuzuri din Senat.

„AUR-ul a coclit, sunt senatoarea de diamant! Am deranjat foarte mult cu ce am făcut la Comisia de Abuzuri, mi s-a săpat groapa. Mă bucur din suflet că am incomodat”, a declarat senatoatea Diana Șoșoacă, citată de stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, Claudiu Târziu, copreședintele PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) a declarat că Diana Șoșoacă urmează să fie înlocuită de un alt membru al partidului ce beneficiază de un mandat de senator. Numele acestuia este Dorin Cristian Mate, potrivit EpochTimes.

Drama Dianei Șoșoacă se întinde pe mai multe episoade

Senatoarea de diamant HPHT

Partea proastă (pentru Diana Șoșoacă) este că aceasta nu și-a pierdut numai susținerea colegilor de la PAUR, ci pare să scadă în like-uri pe zi ce trece, chiar și atunci când vorbim despre susținătorii acesteia de pe rețelele de socializare. Un exemplu concret în acest sens este tentativa de protest anti-PAUR organizată de aceasta, care s-a soldat cu neprezentarea „susținătorilor” de odinioară, situație care, în mod sigur a pus-o pe senatoare într-o postură deloc plăcută. Astfel, singură împotriva tuturor, senatoarea de diamant HPHT (diamant sintetic, produs în laborator) se vede nevoită să utilizeze aceleași arme care au consacrat-o, însă au și îngropat-o, în timp ce PAUR se chinuie să se dezică de etichetele trecutului (recent), sperând ca data viitoare să ajungă să depășească la urne partide ca USR PLUS sau… poate chiar PNL sau PSD? Speranța moare ultima, până la urmă.

Citește și: Șoșoacă, anunțată oficial prea „Târziu”