Negoiță, boicotat de Consiliul Local de la S3

Primarul acuză lipsa de colaborare la Primăria Sectorului 3

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei a declarat că se află într-o situație atipică în care Consiliul Local al sectorului refuză colaborarea cu acesta, astfel că multe proiecte ar fi blocale în acest fel, acuză primarul într-un mesaj. Astfel, porivit lui Negoiță, o bună parte din proiecte, 90% dintre ele, mai exact, ar fi respinse, adăugând că nu beneficiază de o colaborare tocmai ca la carte cu membrii Consiliului Local.

Robert Negoiță: „Varianta cea mai gravă ar fi ca acest Regulament”

„La începutul anului ne-am angajat la un nou Regulament care să regleze anumite disfuncţionalităţi ale actualului Regulament pe care l-am pus în dezbatere (…). În acest moment Consiliul Local al Sectorului 3 nu funcţionează, adică 90% din proiectele de hotărâre pe care le propunem către Consiliul Local sector 3 sunt respinse. Dacă am propune un nou Regulament Consiliului, cu care am o colaborare destul de deficitară, ca să nu zic foarte deficitară, ar însemna că ar putea în varianta cea mai puţin gravă să fie respins, dar varianta cea mai gravă ar fi ca acest Regulament să fie măcelărit şi să fie stricat în aşa fel încât chiar să fie blocată activitatea, de aceea nu am promovat modificarea de Regulament şi pentru moment prefer să rămânem aşa, de aceea intenţionăm ca anul viitor să repornim atribuirile pe Regulamentul actual”, a spus Robert Negoiţă, ieri.

Robert Negoiță a fost reales primar al Sectorului 3 la alegerile locale din toamna aceasta, după ce, în prealabil, a decis să se despartă de PSD și să dea mâna cu Victor Ponta. În mod cert, socotelile din târg nu se potrivesc cu cele de acasă, întrucât, în urma eșecului răsunător al lui Ponta de la alegerile parlamentare, există posibilitatea ca Negoiță să nu mai fie acum la fel de convins că plecarea din PSD a fost, totuși, cea mai bună soluție.

Citește și: Negoiță nu înțelege carantinarea pe cartiere: „Pe o străduţă? Pe un capăt de străduţă? Ce fel de străduţă?”

#News