Captură video: Youtube/CyberNews
Captură video: Youtube/CyberNews

O persoană a plătit mai mult de 200.000 de dolari pentru a achiziționa o pereche de sandale uzate.

Sandalele marca Birkenstock au fost deținute și purtate anterior de co-fondatorul Apple, Steve Jobs, transmite publicația Upi.com.

Perechea de sandale a fost scoasă la licitație pentru o sumă exorbitană: peste 200.000 de dolari

Julien’s Auctions, cu sediul în California, a declarat că sandalele de piele întoarsă maro sunt ”deosebit de uzate”. Sandalele au fost vândute pentru suma de 218.750 de dolari.

Casa de licitații a spus că sandalele au fost purtate frecvent de Jobs, care a murit în 2011.

Materialul este alcătuit din plută și iută. Această combinație păstrează practic amprenta picioarelor lui Steve Jobs. Menționăm că acestea au fost ultilizate timp de foarte mulți ani”, se arată în descrierea articolului.

Jobs a fost văzut frecvent purtând sandale Birkenstock. Încălțările datează de la începutul companiei Apple, fiind purtate atât în anii 1970, cât și în anii 1980

Steve Jobs a schimbat lumea nu numai prin inovațiile sale revoluționare, prin stilul său de a conduce afacerile, dar și prin pasiunea sa pentru a încălța și purta sandale”, a declarat pentru CNN Darren Julien, CEO și fondator al Julien’s Auctions.

Acești îndrăgiți Birkenstock au fost purtați de Jobs, când a făcut istorie în realizarea computerului Apple și au fost elementul de bază al pictogramei tehnologiei”, a adăugat Darren Julien.