RAJA S.A. a pus la dispoziție tuturor clienților companiei o aplicație prin care aceștia își pot plăti online facturile, scutindu-i, astfel de drumuri inutile și greoaie către ghișee.

Trebuie menționat că o astfel de aplicație este deosebit de utilă mai ales acum, când ne aflăm în plin val patru al pandemiei de Covid-19, astfel că e de bun augur să evităm cozile sau mulțimile de oameni.

În plus, dincolo de situația pandemică, compania a ținut cont de cerințele momentului, astfel că s-a aliniat la noul trend, fiind cunoscut faptul că plătitorii de taxe, impozite și facturi, preferă plata online, în detrimentul celei care implică deplasare către un oficiu, cea cheltuitoare de timp și, de ce nu, de alți bani dați pe transportul până la sediu.

Facilitatea se prezintă sub formă de site, destinat celor obișnuiți cu partea clasică a internetului, însă și sub formă de aplicație (My RAJA) care poate fi descărcată atât de utilizatorii de Android, cât și de utilizatorii de iOS.

Serviciil disponibile pentru MyRAJA:

– informații despre factură, imediat ce aceasta a fost emisă;

– achitarea online a facturii, cu o singură apăsare de buton și cu posibilitatea salvării datelor cardului bancar, pentru plăți mai rapide;

– vizualizarea facturilor emise și a plăților efectuate în ultimele 12 luni;

– înregistrarea indexului contorului de apă, prin autocitire;

– transmiterea sesizărilor sau solicitarea diferitelor informații referitoare la serviciile societății;

– modificarea datelor de contact (email,telefon);

-transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor.