Victor Ponta

În opinia lui Victor Ponta, formațiunea sa de stânga, pe numele ei PRO România, reprezintă acel partid de viitor care va reuși să „pună fundația” pentru viitor, sperând că alegerile locale din 27 septembrie se vor dovedi câștigătoare pentru acesta. Chiar și așa, Victor Ponta nu poate să nu observe cum scena electorală din România pare orchestrată de cele două mari partide ale momentului, PNL și PSD.

„Am venit la Slatina să-mi exprim sprijinul pentru Marius Bălaşa, pentru Mihai Niţă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru toţi candidaţii Pro România. Sunt convins că pe data de 27 septembrie punem fundaţia pentru viitor şi prin aleşii noştri locali, primari, viceprimari, putem să construim ceea ce ne dorim pentru 2024″, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta: „Sper ca în 2022 – 2023 românii să sufere mai puţin”

Și pentru că deja am stabilit că Victor Ponta are un talent deosebit în a ghici viitorul, acesta ne anunță că 2021 va fi întocmai lui 2011, atunci când țara noastră s-a mai confruntat cu o criză.

„Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, ‘nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem’, dar în acelaşi timp aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022 – 2023 românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și: Victor Ponta crede că Orban e „Dragnea travestit”

#News