Eugen Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici nu a avut parte, în ultima perioadă, de cele mai frumoase zile ale sale. Aproape dat la o parte de rivalul său, Marcel Ciolacu, Teodorovici se tratează singur, apelând la umor. Iar dacă tot internetul a râs deja de „istorica” inaugurare cu fast a magistralei M5 din Drumul Taberei, o glumiță în plus nu strică nimănui. Nici măcar dacă ea vine din partea lui Teodorovici.

Teodorovici: „Domnul Iohannis și-a pus tacticos mănușile de teamă să nu-i miroase mâna a bară de metrou!”

„Stima noastră și mandria: PNL-ul și HOȚIA!

În agenda de astăzi a președintelui Iohannis a fost un eveniment electoral cu prezență fizică – inaugurarea magistralei de metrou M5 Eroilor – Drumul Taberei. Chiar și presa “de treabă” nu a întârziat să comenteze #ridicolul la care au ajuns să se expună președintele și gașca disperată a #PNL, prin a se lăuda cu o linie de metrou realizată cu o întârziere de mai mult de jumătate de deceniu!

Din categoria știrilor care nu se văd și nu se aud, dar pe care le intuim, aflăm că ministrul transporturilor, domnul Bode, a fost recuperat o oră mai târziu, după ce adormise în ultimul vagon, că premierul Orban s-a ținut bine pentru a-și menține echilibrul în mers, cu gândul numai la butonul #roșu din cabina conductorului, dar și că domnul Iohannis și-a pus tacticos #mănușile de teamă să nu-i miroase mâna a bară de metrou!”, scrie Teodorovici pe Facebook.

În cursul zilei de astăzi, președintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode, au participat la inaugurarea oficială a magistralei M5 din Drumul Taberei, evenimentul generând o serie de ironii în spațiul public.

Citește și: Metroul din Drumul Taberei și băiatul care a strigat „lupul”

#News