Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunțat, în cursul serii de astăzi, că Pasajul Doamna Ghica se aproapie de finalizare, astfel că acesta urmează să fie dat în folosință în cursul acestei toamne. Potrivit primarului Firea, lucrările au fost realizate de două companii municipale ce ar fi oferit servici ieftine, rapide și de calitate, companii pe care, tot potrivit acesteia, Nicușor Dan le-ar fi dorit desființate.

Gabriela Firea: „Faptul ca Primăria Capitalei a fost cea mai verificată instituție din țară, în acești 4 ani, se dovedește a fi acum un lucru bun!”

„Pasajul Doamna Ghica va fi gata in aceasta toamna! Se lucreaza intens! Este construit de doua companii municipale! Rapid si ieftin! Nu asa cum eram obisnuiti in anii trecuti. Societati municipale exact ca la Viena si alte mari orase din tara! Companii pe care candidatul Dreptei Aproape Unite vrea sa le desfiinteze! Ca sa vina din nou firmele capusa sa se infrupte din banii bucurestenilor si sa construiasca in 8-10 ani ceea ce noi construim in 2. Sau, sa-i aboneze direct pe interlopi la contractele cu Primaria, ca tot e frate cu ei! Maine, prietenul lui Caine – interlopul cu restaurant si casa in parc, adica ilegale, vrea sa-si mai spele rusinea si sa recite iar ce-l invata consultantii. Niste acuze puerile despre activitatea mea. Avand un mandat marcat de realizari si onestitate, nu poate veni decat cu afirmatii inventate.Fix cum ma acuza pe mine pentru licitatia necesara achizitiei celor 100 de tramvaie, validata de ANAP – organism guvernamental si pentru recuperarea Parcului Verdi, la cererea certatenilor – proiect votat de 2 ori de catre consilierii generali USR si PNL.In disperare de cauza, simtind ca pierde teren si ca si-a sifonat imaginea de mare aparator al parcurilor si oamenilor simpli, acest candidat si stafful sau imi cauta si mie ceva! Le urez mult succes! Faptul ca Primaria Capitalei a fost cea mai verificata institutie din tara, in acesti 4 ani, se dovedeste a fi acum un lucru bun! Asa ca, prietenul Cainelui nu-mi poate gasi decat o…. pisica! Una reala! O felina frumoasa, gingasa si.. cu 9 vieti!”, declara pe pagina sa de Facebook, edilul Gabriela Firea.

Citește și: Băsescu se gândește la Nicușor Dan ca la nepotul lui, care a făcut 3 ani de închisoare

#News