Horoscop azi, luni 15 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astral dominant al zilei este redat de opoziția Soarelui de pe Leu cu planeta Saturn, aflată în mișcare aparent retrogradă, de pe Vărsător. Acest unghi astrologic ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest aspect astral mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, ambiție, determinare, perseverență, vigoare și înțelepciune.

BERBEC

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Există riscul și unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

TAUR

Din păcate, puteți intra într-o ceartă destul de urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore legate de locuință! În cele ce țin de profesie se poate prezenta un blocaj important!

GEMENI

Căutați să nu luați decizii mari în această zi, deoarece s-ar prea putea să greșiți! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși și în comunicare! Nu vă este, sub nici o formă, o zi indicată pentru călătorii pe alte meleaguri!

RAC

Vă puteți arăta extrem de risipitori și cheltuitori când vine vorba de bani! Totodată, pe parcursul zilei s-ar putea să vă arătați și cumva mai puțin competenți. Aveți și un risc mai înalt de accidente, deci fiți mai grijulii!

LEU

Astrele vă relevă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. Este absolut necesar să încercați să vă mai domoliți comportamentele abuzive! În viața maritală se pot ivi unele divergențe chiar severe!

FECIOARĂ

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să încercați să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. Fiți atenți și cu sănătatea! La locul de muncă se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

BALANȚĂ

Din nefericire, se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! Și în dragoste se pot isca unele divergențe mai serioase! Nu vă lansați în aventuri financiare speculative!

SCORPION

Aveți un risc mai serios de a intra în conflict cu șefii! Nu este o zi prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! Vi se mai pot prezenta și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

SĂGETĂTOR

Din păcate, astrele cam nu vă surâd astăzi când vine vorba de călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai important de la mare distanță. Fiți ceva mai diplomați, dar și mai pozitivi, în comunicare!

CAPRICORN

Vi se prezintă un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, așadar fiți mai prudenți! Totodată, aștrii zilei vă arată și mai frământați și cam dificili. Încercați să fiți mult mai atenți și cu gestionarea bugetului!

VĂRSĂTOR

Calmați cu tact orice potențial conflict ivit în viața de cuplu, pentru a nu regreta ceva mai târziu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Încercați să fiți ceva mai senini și mai înțelegători cu ceilalți!

PEȘTI

Puteți resimți unele probleme mai serioase de sănătate! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Din păcate, puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai mature!

Horoscop HashtagNews