Nu mă gândeam vreodată c-am să fac previziuni astrologice legate de sectoare, voturi și partide. Iată-mă, însă suprinzându-mă c-o mică analiză de sector, încercând să-mi dau seama cine are șanse și mai ales în ce condiții.

Previziuni astrologice pentru Sector 1

La 1 pare că USR are întâietate – PNL dixit – atunci când vine vorba despre cine candidează și cine e susținut. Așadar, în întâiul sector al Capitalei, se prefigurează o bătălie între userista Clotilde Armand și actualul primar, Daniel Tudorache (PSD). Caz în care-mi iese treaba cu aceste previziuni astrologice, Daniel Tudorache ar avea din nou câștig de cauză. Și nu neaparat pentru că Armand nu s-ar fi chinuit destul să impresioneze, ci mai de grabă din pricina faptului că s-a chinuit un pic cam… mult.

La S2 se merge pe galben

Aici lucrurile par să se desfășoare în jurul candidaturii cuiva de la PNL. Doar că, nehotărâți așa cum îi știm, liberalilor le e un pic mai greu să aleagă pe cineva concret, astfel că Dan Cristian Popescu ar fi una dintre variantele pe care o dau de gol sursele. Alte surse povestesc despre cum Monica Anisie și-ar dori să dea ministerul pe Sectorul 2. Vom vedea!

Sector 3, veșnic supus lui Negoiță

Din păcate, atunci când vine vorba de Sectorul 3 al Capitalei, lucrurile nu-s tocmai dintre cele mai roz. Aici, bucureștenii par să se fi pricopsit cu Robert Negoiță care, din câte observ, pare să se țină și cu unghiile dar și cu dinții de fotoliile de la primărie. Și cum nimeni, din niciun partid, nu pare să aibă suficient curaj pentru a înfrunta balaurul cu șapte capete, putem începe să cântăm de pe acum un trist prohod.

În Sectorul 4 se face poștă

Dacă la început se vorbea despre posibilul candidat din partea PNL, Grigorescu, actualul director al Poștei Române, prieteniile politice i-au făcut pe aceștia să-i cedeze locul lui Ștefănel Dan Marin (PMP), drept candidat oficial din partea PNL-USR-PMP la alegerile locale din 2020. Respectivul ar trebui să se ia în bețe cu alt balaur cu șapte capete, pesedist și el, Daniel Băluță, actual primar.

La 5 avem alianțe și aroganțe

Problema cu Sectorul 5 este că aici îl avem pe Florea, alt înscăunat lipit cu super-glue. Cu toate boroboațele lui din ultima perioadă, ceea ce se vede din afară este că șansele lui de a mai pune gheara o tură pe primărie sunt destul de mari, caz în care nu-i suflă șansa Cristian Popescu Piedone, de la PPU (social-liberal). Nu de alta, însă în ceea ce-i privește pe liberali, aceștia își doresc să-l trimită la luptă pe Dan Croitoru care, conform micilor bârfe, ar urma să fie susținut și de PMP, dar și de USR.

Sectorul 6 cu Ciucu

Aici îl avem pe Cristian Ciucu care, pare să aibă atât susținerea PNL, cât și pe cea a PMP, cu toate că rivalizează (prietenește) cu Ștefan Florescu.

Concluzia firească pe care o poate trage oricine din aceste lucruri expuse este că PNL, USR și PMP împart, despart și se unesc împotriva candidaților PSD de sector.

Citește și: Alegeri locale în anul 2020

#News