Viorica Dăncilă (foto Facebook)

Viorica Dăncilă a sucit-o, a învârtit-o, a dat-o pe toate părțile, ca după aia să se hotărască că nici ei nu-i place Florin Cîțu. Nu știu dacă ați observat, dar acum să nu-ți placă de Cîțu e la mare modă printre politicienii care nu-s din PNL. Ok, poate și printre câțiva din PNL, dar asta-i altă discuție.

Să-mi fie cu iertare, dar mie îmi vine tare greu să cred că cea care a scris următorul status de Facebook e chiar Viorica Dăncilă. Mesajul e prea corect scris, iar cuvintele mult prea alambicate pentru doamna de aluminiu a politicii românești.

Dacă mă chinui suficient, îmi pot imagina următoarea discuție:

Viorica Dăncilă: – Aozi, scrie și tu ceva nasol Cîțu!

Om plătit bine ca s-o facă pe Viorica Dăncilă să pară deșteaptă: – Gata, doamna boss!

Să-i dăm citire:

„E incredibilă aroganța ministrului Florin Cîțu, care-și asumă cu dezinvoltură creșterea economică de 2,4% anunțată de INS pentru primul trimestru al acestui an! Guvernul pe care l-am condus și pe care l-ați criticat în mod nedrept și obraznic în nenumărate rânduri a lăsat României o creștere economică de 4,1% în 2019! Vă lăudați deci cu o farfurie pe jumătate goală, domnule ministru. N-ați contribuit la consolidarea economică a României, ci la irosirea potențialului ei.

Mă întreb însă dacă vă veți asuma cu aceeași rapiditate și cifrele aferente trimestrului 2, care vor fi cu minus? Sau veți da din umeri, punând totul pe seama crizei coronavirusului? Când lucrurile sunt pe plus pretindeți aplauze, iar când sunt pe minus n-aveți nicio vină, așa-i?

Adevărul e că sunteți praf, domnule Cîțu! Asta ați reușit să demonstrați în 6 luni la Ministerul Finanțelor. Soluția potrivită e să fiți evacuat din Guvernul României, dacă o moțiune adoptată în Parlament nu v-a făcut să pricepeți că n-aveți ce căuta în funcție.”, spune Viorica Dăncilă.

Citește și: Florin Cîțu începe să nu mai fie atât de optimist

#News