Sursa foto: Facebook/ Amalia Enache

Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit, la podcastul „Fain și simplu” despre viața de familie și fetița ei. Amalia Enache a precizat că a știut cine va fi cel mai bun tată posibil pentru copilul ei, având cu acesta o legătură „sufletească, dumnezeiască.”

„Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume, ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice”, a mai spus prezentatoarea TV.

Totodată, Enache a mai spus că un copil se face cu „acel om în care ai cea mai mare încredere din lume”, care niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri.

„Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a explicat Amalia Enache.

Tata era zeul nostru

Cunoscuta prezentatoare a afirmat că tatăl ei a fost modelul după care s-a ghidat pentru alegerea sufletului potrivit pentru formarea unei familii. Aceasta a spus că el a fost un adevărat cavaler și mereu a răsfățat-o.

„Am crescut răsfățată și nu a fost rău. Adoram să stăm obraz în obraz. Așa am crescut. Tata a fost blând cu noi fiindcă povestea lui de viață nu a fost așa. Bunicul a fost alcoolic, i-a fost greu”, a spus Amalia Enache.

Prezentatoarea, în vârstă de 44 de ani, este căsătorită cu Claudiu Anghel, make-up artist de profesie, aceasta fiind cu 10 ani mai tânăr decât ea. Diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru cei doi îndrăgostiți să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, ferită de ochii lumii. Aceștia au o fetiță, Alma, însă Amalia o crește singură.

De asemenea, Amalia Enache ascunde și câteva drame, celebra prezentatoare pierzându-și părinții, decesul acestora provocâdu-i o mare suferință peste care nici acum nu a reușit să treacă.

Citește și articolul: Puya și secretele unei căsnicii perfecte