Popescu Piedone, ironii poetice la adresa nerealizărilor lui Nicușor Dan: „Cățeluș cu părul creț, De patru ani dormi în coteț”

Popescu Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că nu a venit în mijlocul bucureștenilor să le asculte problemele.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, îl ironizează, în stil poetic, pe Nicușor Dan dar și faptul că promisiunile făcute de primarul general nu au fost realizate.

Nicușor Dan este comparat cu un cățeluș cu părul creț, care de patru ani „doarme” la Primăria Capitalei fără să reușească să le ofere bucureștenilor niște condiții civilizate de trai. Și aici este vorba în primul rând de asigurarea căldurii în apartamente, de amenajarea și de întreținerea spatiilor verzi, de repararea drumurilor și construirea de poduri grele care să descongestioneze traficul rutier.

Popescu Piedone: Morocănos nevoie mare, Ți-ai pus coada în spinare și-ai lătrat la fiecare!

‘Popescu Piedone sugerează că Nicușor Dan este un primar fără nicio realizare, lucru care nu este o glumă. Popescu Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că nu a venit în mijlocul bucureștenilor să le asculte problemele.

Mesajul lui Popescu Piedone

„Cățeluș cu părul creț, De patru ani dormi în coteț. Ai promis marea cu sarea, Și-ai dat în gard cu toate alea… Ai promis că nu ne fură, Că ne dai la toți căldură… Dar… ne-am trezit cu julitură. Te-ai lipit la oase bune, Și ai luat cetareanu’ în glume. Ești bun la combinări de N luate câte K(appa), Dar în patru ani… n-ai dat măcar o zi cu sapă! Ți-ai imaginat atâtea conspirații… încât ai rupt orașul în multe fracții. Apă caldă, calitate, spații verzi bune la toate, Șosele și poduri grele, Un oraș fără belele… Dar… n-ai făcut nimic măi vere! Morocănos nevoie mare, Ți-ai pus coada în spinare și-ai lătrat la fiecare! Că… jupâna, Că… jupânul, Că… lupul, ori că… stăpânul… Morala are (nic)ușor iz matematic: Dacă 1 împărțit la 0… nu are sens, atunci UN PRIMAR CU NICIO REALIZARE… CE SENS MAI ARE? Fără poezie… viața e pustiu”, este mesajul lui Popescu Piedone, postat pe Facebook.