După ce ieri, Vadim Tudorul liberalilor, Florin Roman, anunța „decapitarea” din funcție a Renatei Weber, fără a prezenta, însă vreo informație oficială, ci mai mult o dorință pe care are de gând să o prezinte în Parlament, acesta revine cu o nouă nemulțumire, de data aceasta la adresa lui Florin „altă întrebare” Iordache, ales în fruntea Consiliului Legislativ.

Potrivit lui Florin Roman, Iordache nu ar avea ce căuta la șefia unui astfel de consiliu și declară că „trebuie să plece din această funcție”, caracterizându-l drept „un monument de moralitate” așa cum „istoria nu ne va mai aduce în față” și amintind ironic de „acțiunile domniei sale, gândite special pentru dezvoltarea României”.

Florin Roman: „Nu e vorba doar despre demisia de onoare, floare rară între politicienii noştri, ci de rea intenţie şi incompetenţă, dovedite de-a lungul timpului”

Printre nemulțumirile liberalului Roman se numără modificările „grave aduse legilor justiției” (OUG 13/2017), cele care au dat startul unor proteste de amploare la vremea respectivă.

Și acum…altă întrebare? Stimați lideri din coaliție, Când convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Exact ca în cazul Renatei Weber, Roman le cere colegilor de coaliție convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului unde să se tranșeze soarta lui Iordache. „Eu abia aștept să votez!”, conchide Roman.

Citește și: Roman, despre Weber: „Ne-a fascinat destul cu prezența diafană”

#News