Foto: Facebook

Nu știu ce se întâmplă cu Mihai Tudose, însă se pare că a prins din nou glas. După ce o perioadă bună de timp a stat oarecum în banca lui, ba pe la Victor Ponta pe-acasă, ba înapoi la PSD, iată că de ceva timp avem parte din nou de declarațiile pe bandă rulantă ale acestuia. Astfel, în urma scandalului provocat în partid de Vasile Dîncu, Mihai Tudose reacționează:

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….

Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu….

Era mult mai ,,global” mesaju’….

Citez din Vasile Dâncu:

..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””

Am recitit. Și încă o dată…

Citește și: Scandal în PSD din cauza lui Vasile Dâncu: Este inadmisibil!

Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice.

Mihai Tudose: Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată.

Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)….

Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!

Doamne apără și păzește…..

P.S.

Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?!

Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Citește și: PSD, în vizorul DNA: O campanie cu cântec și broșe

#News