foto facebook

Gabriela Firea, edilul Capitalei, a dezvăluit, luni, cum va arăta Pasajul Doamna Ghica, care va rezolva problema traficului din această zonă foarte aglomerată – Colentina/Obor.

„Imagini în premieră! Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă. Astfel, se va rezolva problema traficului din această zonă foarte aglomerată – Colentina/Obor.

Pănă acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților și au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de săpătură și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 și culeea 1.

Lucrările sunt realizate de colegii noștri de la Trustul de clădiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați, cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19″, a scris Firea pe Facebook.

Pasajul Doamna Ghica – FOTO

#NEWS