Liberalul Florin Roman anunță, fără a avea, însă vreo poziție oficială în acest sens, că Renate Weber, Avocatul Poporului, se pregătește să plece acasă. Cu toate că nu oferă vreo altă informație despre cum și când ar trebui să se întâmple acest lucru, Roman susține că Renate Weber „i-ar fi fascinat destul cu vorbele mieroase”, punându-i la îndoială iubirea de țară, cea pe care aceasta ar evidenția-o cu fiecare ocazie primită, este de părere deputatul.

„Cu toată agitaţia din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, a declarat Florin Roman, într-o postare pe pagina sa de socializate.

Florin Roman o vrea demisă pe Renate Weber cu orice preț

Deputatul PNL Florin Roman o caracterizează pe Weber ca fiind „un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”. În același mesaj li se cere colegilor din coaliție convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, care să aibă în vedere numirea unui alt Avocat al Poporului.

„Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD”, adaugă deputatul, într-o încercare ironică de a sublinia așa-zisa incompentență intenționată a Renatei Weber.

Nu e prima oară când Florin Roman intră în conflict cu Avocatul Poporului, Renate Weber. În luna octombrie a anului trecut, acesta aducea în discuție pentru prima oară o eventuală demitere a Renatei Weber, susținând și atunci că Avocatul Poporului ar face jocurile social democraților.

Citește și: Florin Roman i-a pus gând rău Renatei Weber: „o vom demite”

#News