Marcel Ciolacu îi cere lui Nicușor Dan să își dea demisia

Potrivit liderului PSD, actualul primar general nu are capacitatea de a conduce administrativ capitala României.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că ar fi cel mai bine ca Nicușor Dan să îşi dea demisia şi să lase bucureştenii să găsească un viceprimar, deoarece nu are capacitatea de a conduce administrativ capitala României. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, că nu ar trebui să i se adreseze lui, ci premierului pentru a rezolva problema datoriilor la termoficare

El a subliniat că demersul acestuia este unul tardiv, acest lucru dovedind că actualul edil-şef „nu are capacitatea să conducă Primăria”.„Nu mi-e adversar, nu ştiu pe cine reprezintă. E membru PNL, USR? nu ştiu… Mi s-a adresat cu «Ciolacule». Când făceam toate nenorocirile pe care le invoca preşedintele, când vindeam Ardealul, nu m-am adresat cu «Iohannis». E o constatare. (…) Nu am înţeles de ce mi se adresează mie, nu sunt prim-ministru”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti? Să sune Ciolacu. E o incoerenţă, are excedent în septembrie de 200 de milioane de lei şi cere ajutor la guvern. O să avem discuţia în coaliţie, dacă premierul doreşte să aibă această discuţie, nu e în atribuţiile mele”, a spus Ciolacu, potrivit digi24.ro.

Liderul PSD a criticat faptul că solicitările primarului general au venit târziu, în luna noiembrie. El a adăugat că, în opinia sa, ar fi bine ca Nicuşor Dan să-şi dea demisia, deoarece nu are capacitatea de a conduce Primăria Capitalei.

”Faţă de partenerii mei de la PNL, îi invit să recunoaşcă că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a spus Marcel Ciolacu.

Joia trecută, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a rugat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să discute cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, astfel încât să fie identificată o soluţie în ce priveşte datoria de 600 de milioane a companiei Termoenergetica faţă de Elcen. Edilul general a precizat că a existat o discuţie, miercuri, pe această temă cu reprezentanţîi Guvernului, dar că nu a participat nimeni din partea ministrului de Finanţe.

O britanică își închiriază soțul pentru activități casnice obișnuite