O britanică își închiriază soțul pentru activități casnice obișnuite

Cuplul oferă reduceri pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități.

O femeie din Marea Britanie își închiriază soțul cu 44 de dolari pe oră pentru lucrări de bricolaj, faianțare și decorare pentru alte familii, oferind reduceri persoanelor în vârstă și cu dizabilități. Laura Young și soțul ei, James, au creat o afacere numită „Rent My Handy Husband” în luna ianuarie a anului trecut, potrivit g4media.ro.

Ea își închiriază soțul altor femei pentru a face treburi mărunte pentru bani în plus, afacerea fiind în plină dezvotare.

Soțul Laurei Young are abilități în domeniul bricolajului general, al picturii, al decorării, al faianțării și al așezării de covoare, motiv pentru care au creat o afacere lucrativă de lucru manual numită „Rent My Handy Husband”. James, în vârstă de 42 de ani, este în prezent ocupat pentru luna noiembrie cu lucrări, pentru care percepe un tarif de 44 de dolari pe oră și aproximativ 280 de dolari pentru o zi.

Afacerea lor a devenit atât de populară, spun ei, fiind nevoiți chiar să refuze lucrări

„Nu m-am așteptat niciodată să ia atât de mult avânt”, a declarat Laura Young. James se ocupă de partea de muncă, în timp ce Laura se ocupă de conturile de social media și de site-ul lor. James a făcut lucrări diferite până acum, cum ar fi montarea unui televizor și rularea perdelelor. Young a spus că a avut prima dată ideea de la un podcast care vorbea despre un bărbat care își câștiga existența asamblând mobilă pentru alți oameni. Laura a început să facă publicitate abilităților soțului ei pe Facebook și pe aplicația NextDoor. „Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de acolo am avut doar oameni care s-au interesat pe pagina de Facebook.”, a spus Laura. Cuplul oferă reduceri persoanelor în vârstă și persoanelor cu dizabilități. Înainte de a începe „Rent My Handy Husband”, James a lucrat într-un depozit. El a renunțat la slujbă pentru a se ocupa de cei trei copii ai lor, dintre care doi au autism. Cei doi oferă reduceri celor care lucrează în cadrul Serviciului Național de Sănătate și al serviciilor de urgență, precum și persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, persoanelor cu dizabilități și îngrijitorilor.

Trei cluburi din Iaşi şi unul din Bucureşti oprite temporar, în urma neregulilor descoperite de IGSU