firea, bulina rosie

Gabriela Firea jubilează la gândul că Ludovic Orban „și-ar fi luat o palmă usturătoare” de la Comisia Europeană. În opinia fostului primar al Capitalei, școlile nu ar fi trebuit închise. E o părere pe care Gabriela Firea a tot vehiculat-o, în ultima lună, împreună cu toată conducerea PSD. De altfel, conflictul dintre Ludovic Orban și Gabriela Firea nu este unul nou, cei doi „tamponându-se” de câteva ori bune chiar și pe vremea când Firea încă mai era prima.

„o generație covid pierdută”

„Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea școlilor au fost justificate și că încăpățânarea Guvernului Orban de a închide toate școlile din România riscă să compromită total educația elevilor și să agraveze inegalitățile sociale dintre elevii din țara noastră. Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor școlilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă școli, pentru a nu risca să aibă „o generație covid pierdută”! Am discutat acest subiect grav cu social-democratii de la sectorul 4 al Capitalei.”, este de părere Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Cu atât mai aberantă și mai de neînțeles este îndârjirea cinicā a lui Orban”

„După raportul CE și recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă și mai de neînțeles este îndârjirea cinicā a lui Orban de a închide școlile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său, pentru a lua voturile românilor înainte de a se compromite total în fața lor!”, a mai spus Firea.

Citește și: Firea: „Nu mai e loc de orgolii în această problemă”

#News