FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Victor Ponta e, la rândul lui, în plină campanie electorală, ca toată politica românească, de altfel. După ce l-a scos la pensie pe Călin Popescu Tăriceanu, sub motivul absorbției ALDE, Victor Ponta a prins glas, în totală contradicție cu Tăriceanu care, din câte se poate observa, a suferit o tăiere de piuit.

Întorcându-ne la Victor Ponta, acesta insistă, ca oricare alt șef de partid „de oarecare opoziție”, că va urma o criză economică fără precedent, una care va dura chiar mai mult decât pandemia. Firește, același Ponta încearcă să ne convingă că soluția e la el. Mai mult decât atât, dacă îl vom vota, vom vedea și soluția. Nimic concret, nicio măsură. Afirmații fără fundament.

Ponta susține că a scos România din criză în 2012

„CRIZA ECONOMICA va afecta toti romanii – pe o perioada de timp mai lunga decat Pandemia – cu grave consecinte sociale !

Masurile actualului Guvern PNL nu ajuta deloc firmele romanesti / propunerile PSD sunt doar populiste – fara oameni capabili si fara solutii concrete/ USR sunt doar contra – nu stiu si nici nu-i intereseaza viata romanilor!

In 2012 am scos Romania din Criza Economica si am asigurat o crestere si dezvoltare sustenabila timp de 7 ani / acum trebuie sa scoatem din nou Romania din Criza!

Fiti alaturi de mine – asa cum ati fost in 2012 / fiti alaturi de PRO Romania / ne asumam PROMisiunea iesirii din Criza!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Tudose remarcă „Sindromul Ceaușescu” la Ponta, Orban și Dragnea

#News