Sorin Grindeanu

Social democratul Sorin Grindeanu, proaspăt revenit pe băncile cele dintâi ale PSD, pare de neoprit atunci când vine vorba despre criticile aduse guvernării liberale. Potrivit lui Grindeanu, cifrele EUROSTAT prezentate în timpul conferinței lui Klaus Iohannis ar „vorbi de la sine” și ar contrazice afirmațiile președintelui. Mai mult decât atât, acesta afirmă că măsurile pentru economie, luate de Guvern, ar fi inexistente.

„Creșterea economică a PNL-ului e ca la Radio Erevan. România se află în prăpastie din punct de vedere economic, iar ”marea creștere” cu care se laudă Orban este, în realitate, o mare scădere.

Toate țările europene au avut scăderi economice dramatice în primăvară, însă majoritatea înregistrează acum o revenire clară. Asta înseamnă V, nu ce desenează din pix incompetenții din Guvernul Orban.”, este de părere Grindeanu.

Citește și: Grindeanu, despre Cîțu: „Spune multe lucruri trăsnite”

Grindeanu: „Cifrele prezentate astăzi de EUROSTAT vorbesc de la sine”

„Diferența dintre România și restul Europei este dată de măsurile concrete luate în sprijinul economiei – inexistente în România, aplicate și eficiente – în majoritatea țărilor europene.

Cifrele prezentate astăzi de EUROSTAT – chiar în timpul conferinței electorale prezidențiale! – vorbesc de la sine.”, mai scrie Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Citește și: Grindeanu, scrisori către Palate

#News