Dan Tudorache la Complexul de Servicii Sociale pentru vârstnici

Primarul în exercițiu Dan Tudorache a anunțat, în urmă cu foarte puțin timp, pe contul acestuia de socializare, inaugurarea unui nou Complex de Servicii Sociale destinat vârstnicilor. Complexul este unul ce va funcționa într-o clădire proaspăt renovată, igienizată și dotată după ultimele standare care, conform spuselor lui Dan Tudorache, rivalizează cu cele din mediul privat.

Dan Tudorache, despre starea actuală a complexului destinat vârstnicilor: „Tot mobilierul este recent achiziționat și are instalații sanitare și echipamente medicale noi”

„Noul Complex de Servicii Sociale pentru vârstnici, din Luptătorilor 40, este gata să îi primească pe beneficiari. Imobilul a fost complet renovat, igienizat, tot mobilierul este recent achiziționat și are instalații sanitare și echipamente medicale noi. Ca nivel al dotărilor, rivalizează cu cele mai bune centre de îngrijire din domeniul privat.”, a declarat Dan Tudorache.

Potrivit lui Dan Tudorache, însă și a imaginilor postate de acesta pe contul său de Facebook, Complexul de Servicii Sociale pentru vârstnici, din Strada Luptătorilor, Nr. 40, Sector 1, beneficiază de 80 de paturi, dintre care 40 pentru independenți, situat la etajul 1, și 40 pentru cei cu dificultate sau imposibilitate de deplasare (dependenți), situat la parter.

„Centrul este în curs de autorizare de către DSPB. Capacitatea Complexului de Servicii Sociale este de 80 de paturi: 40 pentru independenți (etaj 1) și 40 pentru dependenți (parter). Seniorii au aici toate condițiile pentru un trai liniștit și decent. Așa cum este și firesc într-o Românie normală.”, a mai spus Tudorache, pe Facebook.

România normalăNoul Complex de Servicii Sociale pentru vârstnici, din Luptătorilor 40, este gata să îi primească pe…

Publicată de Dan Tudorache pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Citește și: Tudorache își vrea mandatul, în instanță

#News