Gabriel Necșulescu, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei, a fost destituit din funcție în regim de urgență după ce DNA i-a anunțat pe superiorii acestuia că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat.

„Șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat. Reiterăm faptul că Direcţia Generală de Poliţie a  Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Poliţistului şi de la legile în vigoare”, a transmis, sâmbătă, Poliția Capitalei.

Gândul notează, potrivit unor surse din Poliție, că în cursul zilei de joi 18 iunie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliției Capitalei a venit o înștiințare din partea DNA prin care instituția era notificată cu privire la faptul că șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost inculpat într-un dosar de corupție.

Comisarul-șef Gabriel Necșulescu este acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție de trafic de influență și luare de mită după ce ar fi intervenit pentru a ajuta o persoană care făcea obiectul unei anchete, contra unei sume de aproximativ 10.000 de euro.

Citește și: Vela crede că Poliția Locală câștigă mai mult decât merităhttps

HashtagNews.ro