Bianca Drăgușanu, din nou la operație

Bianca s-a certat cu Bădălău, astfel că toată lumea a presupus că ochiul vânăt ar avea vreo legătură. Care este adevărul

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Cu toate că ați fi tentați să credeți că Bianca Drăgușanu va trece, din nou, prin bisturiele clinicilor de remodelare corporală, de data aceasta nu se pune problema de așa ceva. Bianca Drăgușanu pare să aibă probleme de sănătate pe care blondina trebuie să și le rezolve de urgență.

„Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform Cancan.ro.

Și pentru că fosta asistentă TV s-a certat, din nou, cu logodnicul acesteia, Gabi Bădălău, în momentul în care a apărut cu un ochi vânăt și un pic roșu, presa de scandal a presupus că cearta dintre cei doi ar fi căpătat alte nuanțe. Așadar, ca să înlăture orice suspiciuni, Bianca Drăgușanu a declarat că la mijloc ar fi doar o problemă medicală.

Se va mai împăca Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău?

Nimeni nu știe, desigur. Cu toate astea, nicio variantă nu este exclusă, în acest moment. „Eu mă distrez! Trebuie să fie vreo dramă sau ce?! Eu învăț din lucrurile care mi se întâmplă. Consider că orice relație poate fi văzută ca pe o experiență, pentru că unii oameni sunt trimiși în viața ta să te învețe ori ceva despre tine, ori ceva despre ei, ori ceva despre viață. Poate că ăsta este rolul. Alții sunt făcuți să vină și să plece, alții sunt făcuți să rămână”, a mai spus Bianca Drăgușanu, de data aceasta potrivit Antena Stars.

Citește și: Simona Halep își păstrează numele și după căsătorie