Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Silvio Berlusconi, vine cu noi detalii în ceea ce privește starea de sănătate a fostului premier.

Acesta  a oferit presei informații despre starea din prezent a lui Berlusconi şi despre ce i s-ar fi putut întâmpla în trecut, dacă ar fi contactat COVID-19. Pentru că ne interesează și prezentul, dar și o posibilă dramă de domeniul trecutului, medicul a făcut următoarele declarații:

”În urma rezultatelor analizelor rezultate la Silvio Berlusconi, se poate spune că nu ar fi supravieţuit în martie-aprilie, dacă s-ar fi infectat atunci, din cauza nivelului de infectare descoperit. Dacă l-ar fi omorât? Da, cel mai probabil, da, iar el ştie asta. Nu e o glumă să exagerăm, dacă ne uităm la organismul său.

Virusul probabil că nu a suferit mutaţii, dar se adaptează gazdei în moduri diferite. Acum, Briatore şi Berlusconi sunt în situaţii stabile, satisfăcătoare, sunt bine. Cred că vor scăpa în curând de virus”, a declarat medicul pentru ”La7”.

Cum începe relația dintre coronavirus și Berlusconi? Fostul premier italian şi patron al clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, săptămâna trecută. A ales să rămână în izolare, dar nu va lua pauză de la activităţile politice, deoarece alegerile locale care vor avea loc în septembrie.

”Din nefericire mi s-a întâmplat şi mie, dar continuu să lupt”, a transmis Berlusconi susţinătorilor săi, prin intermediul staff-ului său, cu care a avut o întâlnire video.

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani pe 29 septembrie, a fost premier al Italiei în perioadele 1994-1995, 2001-2006 și 2008-2011. În prezent este președintele partidului Forza Italia.

Citește și: Halep i-a cumpărat un cadou tatălui ei. De ce s-au enervat fanii?

#News