C. P. Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu e nemulțumit. Desigur, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că, aflat în opoziție, lui Tăriceanu n-are cum să-i placă vreo acțiune întreprinsă de guvern. De-a lungul timpului, cam de când a început pandemia, acesta a sărit ba în tabăra celor care se simțeau persecutați de starea de urgență, ba în tabăra celor care se simțeau nebăgați în seamă, din punct de vedere pandemic.

Astfel, într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de socializare, Tăriceanu acuză că pe site-ul Ministerului Sănătății ar fi fost afișate 113 centre de testare destinare celor care pleacă în concediu. Însă, tot potrivit lui Tăriceanu, în jur de 100 dintre acestea ar face testări numai pentru cei internați.

Tăriceanu: „De ce purtați oamenii pe drumuri?”

”Guvernanți incompetenți, când o să încetați să vă mai bateți joc de români?

Ați afișat pe site-ul Ministerului Sănătății 113 centre de testare unde românii care pleacă în concediu își pot face testele. Cele mai multe dintre aceste centre (adică aproximativ 100!) sunt de stat și acolo nu se fac teste decât pentru cei internați!

Voi știați lucrul ăsta, deci de ce puneți oamenii pe drumuri? Doar ca să vă faceți că munciți?”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: USR: „PSD se joacă cu sănătatea românilor”

#News